Zaterdag 2 juni - OVV Symposium

Zaterdag 2 juni is het zover: het OVV symposium, de jaarlijkse terugkomdag van gediplomeerde OVV'ers.


Zaterdag 2 juni OVV-dag wordt een topdag en ik zie er naar uit jullie bijna allemaal te ontvangen.


Het is me toch gelukt deze hoogwaardige opleiding bij elkaar te houden en samen met IKNL een groot aantal goed opgeleide oncologische voetzorgverleners OVV in heel Nederland aan het werk te zien met heel veel enthousiasme. En we we gaan verder met deze Nederlandse zorguitvinding die navolging krijgt in de VS België en Frankrijk.


Evaluaties & verder onderzoek

We hebben evaluaties opgezet en aangetoond dat onze zorg in ieder geval veilig en effectief is. Meer onderzoek onder stringentere voorwaarden is noodzakelijk.

Een tweede onderzoek loopt inmiddels en er zijn reeds 3 internationale publicaties geweest, OVV in Nederland en België gaat verder met een alliantie van drie opleiders en die zal ik u nog bekend maken. Dat betekent dat we voor het einde van het jaar nog 3 tot 4 OVV opleidingen zullen verzorgen.


We zullen zo snel mogelijk een planning vrijgeven met de opleiders.


Ook zullen we gaan samenwerken met een officieel examenbureau. De eindverantwoording inhoudelijk zal bij mij blijven en de Medical Advisory Board en de Onderwijsraad. Mijn website www.mischanagel.nl zal zo spoedig mogelijk worden bijgewerkt en de data zullen worden vrijgegeven.


Ik zie vol vertrouwen uit naar zaterdag.

Er zal de hele dag worden gefilmd en dit zal op omze Facebookpagina te volgen zijn.


Het programma is niet geheim.

We geven graag weer wat er op zo'n een dag gebeurt:


10u00 – 10u30 Inleiding en uitleg onderzoekstatus (Mischa Nagel) 10u30 – 11u30 Doelgericht therapie: schiet het soms zijn doel voorbij? (Christine Boers-Doets) 11u30 - 12u00 Koffie pauze 12.00 – 12.30 Oncologische wonden en oncologische ulcera: wie is de kip en wie het ei? (Christine Boers – Doets) 12u30 – 13u00 Digitale verwijsgids Oncologie (DVO) (Trudy Kolman) 13u00 – 13u45 Lunchpauze 13u45 –15u00 Wat verwacht je als patiënt/cliënt van de zorgverlener tegenover je? (Ninian Sammels) 15u00 – 15u30 Thee Pauze 15u30 – 16u00 Paronychia - een pijnlijke bijwerking als gevolg van anti-kanker therapieën (Mischa Nagel) 16u00 - 17u00 Schoeisel en HVS, een mogelijke aan kwaliteit van leven? (Olivier Schroër) 17u00 – 17u05 Afsluiting (Mischa Nagel)


Podotherapeuten graag melden bij Mischa na afsluiting.


Ik hoop dat na de zomer zoveel mensen gemotiveerd zijn deze opleiding te volgen.

U kunt zich straks inschrijven bij de opleidingsinstituten Pediroda, Rocas en Arrancar en de groothandel Podiamed.


Ook kunt u zich via ons blijven inschrijven via de website.Ik wens u een fijn avond toe,


Mischa Nagel

27 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven