Voorzitter Samenwerkende Reuma Patiëntenorganisaties Nederland opent Het Voetcongres

Samenwerkende Reuma Patiëntenorganisaties Nederland | SRPN


10% korting voor Het Voetcongres t/m zondag 14 juli (code: Reuma | klik hier)

Afgelopen week had ik een zeer aangenaam gesprek met de voorzitter van SRPN Etty Kruiswijk - van Ooijen. Ook Reuma Nederland (voorheen Reumafonds) heeft zich bij deze koepel aangesloten, die in september 2017 is opgericht.

SRPN wil zich profileren door kennisdeling, gezamenlijke aanpak van moeilijke dossier -zoals verzekeringen- en een sterke partij vormen in Europa om de belangen van Reumapatiënten ook daar te kunnen behartigen.


Op 28 september zal Etty Kruiswijk Het Voetcongres 2019 [Reuma - de stand van zaken] officieel openen.

Samen waren we op zoek naar een sterk openingsstatement voor Het Voetcongres 2019. Afgelopen week is een nieuwsbrief verstuurd met -naast veel informatie over VC19- een jubileum verslag van het Nerass. Dat verslag geeft helder weer waar de reumazorg vandaan komt en hoe deze zich heeft ontwikkeld; door nieuwe technieken, nieuwe medicijnen... Ook valt op dat er horizontaal naar communicatie gezocht is.


In het verlengde daarvan werden werden we het er al snel over eens dat haar boodschap het belang van verticale communicatie verbetering naar eerste eerste lijn (waaronder voetzorg) moet benadrukken. Daar valt nog veel winst te behalen. Ook Patiënten krijgen soms niet alle informatie die voor hen belangrijk is.


Etty Kruiswijk gaat dit nu met haar collega's bespreken en zal op 28 september voor u staan met een ferm statement. Patiëntenorganisaties dragen veel bij aan verbeteringen in de zorg. Zij kunnen ook voor u belangrijk zijn!


Morgen is de laatste dag dat u middels een vroegboekkorting kunt inschrijven voor het Voetcongres 2019. Zet 28 september in uw agenda en schrijf u nu nog in in met 10% korting. [Hiervoor gebruikt u promotie code Reuma | of direct via deze link].Meer informatie over Het Voetcongres vindt u via deze link.

Meer informatie over SRPN vindt u via deze link.

10 keer bekeken0 reacties
ACTIVITEITEN

Opleidingen/ Cursussen

Congressen

Voetzorgplus

  • Mischa Nagel's Collectie

Mischa Nagel
Zorgspecialist
OVERZICHT
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn

© 2020 MischaNagel.nl