KMO status MischaNagel.nl | nu erkend aanbieder van de Vlaamse KMO-Portefeuille subsidieregeling


De Vlaamse overheid heeft ons op 22 mei, na een zware audit en een voor ons logistiek ingewikkeld traject, laten weten dat onze aanvraag als aanbieder van opleidingen die vallen onder de KMO-portefeuille is toegekend. Dat betekent dat Vlaamse ondernemers en/ of hun werknemers bij ons een opleiding of een cursus kunnen volgen en deze met een subsidie (30-40%) van de Vlaamse Overheid en via hun electronische KMO-Portefeuille aan ons kunnen laten betalen. Deze regeling is in het leven geroepen om Vlaamse ondernemers te stimuleren te blijven leren om op die manier zo optimaal mogelijk hun onderneming te kunnen blijven voeren. Het maakt voor gebruik van de KMO-Portefeuille niet uit of de Vlaamse ondernemer/ deelnemer(s) de opleiding of cursus in Nederland volgt of in België. Kijk op onze speciale 'KMO' webpagina voor alle informatie.


Wij gaan nu ook in Vlaanderen meer opleidingen en cursussen organiseren.

Voor de Vlaamse deelnemers aan het OVV-Symposium betekent dit dat ook dit evenment al in aanmerking komt voor betaling met de KMO-Portefeuille


.

Deelnemers die reeds zijn ingeschreven krijgen hier direct bericht over.


We zijn er trots op dat we voldoen aan de zware eisen van de Vlaamse overheid.

De volgende accreditatie die wij als opleider gaan aanvragen is de een Europese accreditatie voor de OVV-Opleiding waardoor deze de status krijgt van een niveau 5 nascholing. We zullen snel beginnen aan de voorbereiding hiervan!


Amsterdam 22 mei 2019 Mischa Nagel

https://www.mischanagel.nl/kmo

14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven