Maak nu kennis met Mischa's nieuwe online Magazine op Voetzorgplus.com!

Met Voetzorg+ voorziet Mischa Nagel voetzorgverleners in Nederland en Vlaanderen opnieuw van toegankelijke en relevante medische informatie op basis van wetenschappelijke literatuur en onderzoek. We zijn erg trots op ons nieuwe platform en ook op de vele enthousiaste reacties die we al van de eerste abonnees hebben mogen ontvangen! (1)


In het Magazine leest u iedere twee maanden acht nieuwe artikelen; geschreven vanuit het perspectief van de (medische) voetzorgverlening in de volgende categorieën:

  • Oncologie

  • Diabetes

  • Reuma

  • Schimmeldiagnostiek (mycologie)

  • Meer (diverse onderwerpen)

Voor de medische huid- en handzorg zal in een later stadium specifieke content worden opgenomen al is het Magazine nu ook interessant voor andere para-medische beroepen!


Klik hier om direct vrijblijvend kennis te maken en lees zes geselecteerde artikelen één week gratis! Indien u gedurende de introductieweek een jaarabonnement afsluit, bieden we u bovendien een korting aan van €10!(2)


Met een jaarabonnement heeft u direct toegang tot de volledige eerste editie van het Magazine met daarin onderstaande 12 artikelen (ruim 80 pagina’s tekst en zo’n 22.500 woorden) de artikelen die in het groen staan weergegeven kunt u tijdelijk kosteloos lezen:

  • Met het ‘Magazine’ jaarabonnement leest u steeds de nieuwste artikelen.(3) [Tijdens uw introductieweek betaalt u €59,50 i.p.v. €69,50.]

  • Indien u voor het ‘Community’ jaarabonnement kiest, krijgt u bovendien onbeperkte toegang tot het ‘Archief(4) en kunt alle voorgaande artikelen uit het Magazine teruglezen naast andere publicaties van en geselecteerd door Mischa Nagel uit zijn uitgebreide privé-archief. Als Community abonnee krijgt u ook nog eens 10% korting op alle door MischaNagel.nl georganiseerde activiteiten.(5) [Tijdens uw introductieweek betaalt u €79,50 i.p.v. €89,50].

Voetzorg+ zal de bestaande websites MischaNagel.nl OncoFoot.com, en OncoHand.com integreren. Binnenkort worden op Voetzorg+ ook E-learning modules, live webinars en de aanmelding voor alle activiteiten van MischaNagel.nl aangeboden. In een persoonlijk profiel kunnen deelnemers later dit jaar het lesmateriaal en hun persoonlijke certificaat van deelname voor bijgewoonde activiteiten terugvinden.


Er is veel vraag naar goede casuïstiek. Met experts zijn we nog druk bezig hier een profiel voor op te stellen. We hebben inmiddels ook contact gezocht met de diverse certificerende organen van beroepsverenigingen om deze activiteit te kunnen laten accrediteren. Lees nu alvast drie OVV-Select casussen op Voetzorg+ via deze link.

Medische voetzorg is belangrijk voor goede mobiliteit. Bij steeds meer ziektebeelden kunnen voetproblemen door correct geïnformeerde of opgeleide voetzorgverleners herkend en/ of gemanaged worden waardoor complicaties voorkomen kunnen worden. Daardoor leveren deze zorgverleners een steeds belangrijkere bijdrage aan onze kwaliteit van leven en nemen ze een steeds belangrijkere -zij het ondergewaardeerde- plaats in ons totale zorg-bestel in. Bovendien draagt deze zorg bij aan beheersbaarheid van stijgende zorgkosten!

Mischa Nagel heeft een passie voor zorg en zet zich al sinds 1999 om de kennis en professionaliteit van de (medische) voetzorg te vergroten. Tot eind 2017 organiseerde hij met Supplement BV cursussen, opleidingen en congressen en gaf hij het tijdschrift ‘De Medische Voet’ uit. De afgelopen twee jaar heeft Mischa op eigen kracht een groot aantal activiteiten voortgezet waaronder de oorspronkelijke -en wereldwijd nog steeds unieke- opleiding oncologisch voetzorgverlener [OVV] waar recent oncologisch handzorgverlener [OHV] aan is toegevoegd.


Samen met partners MSK/ Podiamed, PediRoda en TCI en met ondersteuning van NVH, Procert en Provoet brengt Mischa Nagel samen met onco-psycholoog Ninian Sammels, dermatoloog Annemie Galimont en onco-masseur Estelle Smits deze week een gratis Online College (webinar) wat zowel door KABIZ (NVH) en Procert (KRP) is geaccrediteerd voor huid- en voetzorgverleners. 

Voor beide beroepsgroepen bevat het Online College verschillende en specifieke inhoud en is toegankelijk voor deelnemers in België, Nederland en de Nederlands Antillen. Deelnemers kunnen zich vanaf 8 april (13u) aanmelden op voetzorgplus.com. Het Online College duurt ca. 8 uur (incl. pauzes) en wordt afgesloten met een korte online toets.(6) Deelnemers die deze succesvol afleggen krijgen automatisch de accreditatie-punten bijgeschreven en een certificaat/ attest van deelname.

Meer informatie over Mischa Nagel vindt u hier. OVV® en OHV® zijn beschermde woordmerken die alleen met toestemming van MischaNagel.nl gevoerd mogen worden. Meer informatie vindt u op MischaNagel.nl. Voor kankerpatiënten geven de volgende websites uitvoerige informatie: OncoFoot.com en OncoHand.com.

(1) Bent u OVV of had u eind 2017 een abonnement op De Medische Voet? Dan heeft u reeds een mededeling over het Magazine ontvangen. Zo niet neem dan contact met ons op.

(2) Deze korting wordt automatisch toegepast indien u bent ingeschreven en ingelogd in Voetzorg+.

(3) Mischa Nagel publiceert doorlopend per periode van twee twee maanden acht artikelen in het ‘Magazine’. In het ‘Magazine’ kunt u minimaal 8 en afhankelijk van plaatsing tot ca. 12 artikelen lezen.

(4) Na afloop van de periode waarin artikelen in het ‘Magazine’ gelezen kunnen worden, zijn ze afhankelijk van het aangeschafte abonnement terug te vinden in het “Archief’. Aan het ‘Archief’ kunnen naast de inhoud van het “Magazine’ ook andere artikelen en publicaties worden toegevoegd.

(5) Deze korting kan niet worden gebruikt in combinatie met een andere korting en geldt alleen op het normale tarief zoals gepubliceerd op b.v. de webpagina. Naast cursussen en opleidingen kan de worden gebruikt op congressen en masterclasses. De korting is strikt persoonlijk en kan per evenement slechts één maal worden toegepast voor eigen gebruik. De korting kan wel voor verschillende evenementen  worden gebruikt, voor zover die plaatsvinden binnen de abonnementsperiode of een verlenging ervan onder dezelfde voorwaarden.

(6) Tussen start van het Online College en het beëindigen van de toets mag maximaal 10 uur zitten.428 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven