MischaNagel.nl >  deze pagina

MISCHA NAGEL biedt iedere pedicure, medische pedicure en gespecialiseerd voetverzorger in Nederland & Vlaanderen opleidingen, kennis en informatie over de oncologische en medische voet.

De meeste activiteiten van DeMedischeVoet  kunt u terugvinden op de nieuwe website van Mischa Nagel. 

 

Gebruik de knoppen hiernaast of het menu hierboven voor informatie over diverse cursussen, congressen en natuurlijk de unieke -en oorspronkelijke!- opleiding oncologisch voetzorgverlener OVV! De oncologische voet werd in 2012 door Mischa 'ontdekt' en met OVV biedt hij in Nederland en Vlaanderen nog steeds een ongeëvenaard programma. Naast de opleiding, biedt OVV zorgverleners een nog steeds groeiend systeem van specialistische zorg en kennis waarmee zij kunnen bijdragen aan een betere mobiliteit en kwaliteit van leven van hun patiënten. Daarnaast biedt MischaNagel.nl iedere pedicure en medische pedicure opleiding- en cursusmogelijkheden om zich verder te bekwamen in 'de medische voet' in Nederland en Vlaanderen (waar MischaNagel.nl een erkend KMO aanbieder is.

Pediroda verzorgt administratieve en logistieke ondersteuning voor de cursussen van Mischa Nagel – uw inschrijving zal door Pediroda worden afgehandeld.

Agenda
Mischa Nagel
 

Er zijn momenteel geen data beschikbaar. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

 

Cursus
Datum
Tijd
Locatie
Inschrijven
Schimmeldiagnostiek
02/08/2020
10:00 - 17:00
Live webinar (Virtueel)
Schrijf hier in

Nieuws