MischaNagel.nl > deze pagina

Congressen &

Thema bijeenkomsten

MischaNagel.nl organiseert jaarlijks verschillend congressen in Nederland en België waarin uiteenlopende thema's binnen voetzorg en integrale gezondheidszorg in meer detail worden besproken.

Ook is hij een (internationaal) gevraagd spreker vanwege zijn expertise op vlak van integrale oncologie en specialistische zorgmodellen.

Voor uw agenda in 2020 (onder voorbehoud)

- zaterdag. 6 juni 2020 - OVV-Symposium ("pijn bij kanker")

- zaterdag, 3 oktober 2020 - Het Voetcongres

- zaterdag, 7 november 2020 - Dag van de Voet (Vlaanderen)

 

OVV-Symposium [Onco-foot & onco-hand]

Jaarlijks organiseert Mischa Nagel het OVV Symposium. 

Dit symposium is verplichte nascholing voor  OVV'ers en OHV'ers. Zij krijgen hier de nodige updates en nieuwe informatie.

Op 15 juni 2019 gaf professor Mario Lacouture vier verschillende lezingen van een uur over oncologie en voetzorg en het grote belang daarvan. Mario Lacouture wordt gezien als authoriteit op het gebied van bijwerkingen van oncologische behandelingen op ondermeer voeten en nagels van patiënten.

Het thema van OVH-S20 is 'pijn bij kanker'. Het programma zal in de loop van de maand fevruari bekend gemaakt worden. Tegelijkertijd start dan ook de kaartverkoop.

Het Voetcongres 2020

Jaarlijks organiseert Mischa Nagel o.a. het Voetcongres (VC).

Het thema van VC-19 was reuma; meer informatie vindt u hier. VC20 wordt op zaterdag 3 oktober georganiseerd op 'Landgoed de Horst' in Driebergen (locatie nog onder voorbehoud).


Tijdens deze congressen komen verschillende sprekers aan bod die elk gespecialiseerd zijn in een bepaald domein van het aan medische voetzorg gerelateerde thema. Experts (w.o. specialisten en wetenschappers)  presenteren bijvoorbeeld een casus, onderzoeksresultaten of brengen een praktijkgerichte sessie.

Deelnemers kunnen na het congres het geleerde direct in de praktijk brengen door concreet geformuleerde take home messages.

Standhouders (sponsoren; partners) kunnen tijdens de pauzes door deelnemers worden bezocht om zich uitvoerige te laten informeren over relevante producten en instrumenten  voor hun voetverzorgingspraktijk.

Dag van de Voet (BE)
In Vlaanderen organiseert Mischa Nagel de Dag van de Voet, altijd rond een specifiek thema. Editie 2019 ging over  schimmels.

DV-20 staat gepland op zaterdag 7 november 2020.

 

 

Master Classes

Beging 2020 heeft Mischa Nagel met OVV Fleur Wagenaar een aantal Masterclasses over oncologie en OVV gegeven. Gezien de enthousiaste respons wordt er binnenkort een tweede serie gepland.

Meer informatie over deze Masterclass vindt u hier.

Seizoen 2020
Aankomende evenementen
 

Er zijn momenteel geen data beschikbaar. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

 

Nieuws
ACTIVITEITEN

Opleidingen/ Cursussen

Congressen

Voetzorgplus

  • Mischa Nagel's Collectie

OVERZICHT
Mischa Nagel
Zorgspecialist
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn

© 2020 MischaNagel.nl