MischaNagel.nl > deze pagina

Congressen &

Thema bijeenkomsten

MischaNagel.nl organiseert jaarlijks verschillend congressen in Nederland en België waarin uiteenlopende thema's in o.a. voetzorg en integrale gezondheidszorg in meer detail worden besproken.

Ook is hij een (internationaal) gevraagd spreker vanwege zijn expertise op vlak van integrale oncologie en specialistische zorgmodellen.

Voor uw agenda in 2020 (onder voorbehoud)

- zaterdag. 6 juni 2020 - OVV-Symposium ("pijn bij kanker")

- zaterdag, 3 oktober 2020 - Het Voetcongres

- zaterdag, 7 november 2020 - Dag van de Voet (Vlaanderen)

Voetcongres

Jaarlijks organiseert Mischa Nagel o.a. het Voetcongres (VC).

Het thema van VC-19 is reuma; meer informatie vindt u hier. VC19 wordt op zaterdag 28 september georganiseerd op 'Landgoed de Horst' in Driebergen.
Tijdens deze congressen komen verschillende sprekers aan bod die elk gespecialiseerd zijn in een bepaald domein van medische voetzorg gerelateed aan het thema. Zij presenteren bijvoorbeeld een casus, onderzoeksresultaten of brengen een praktijkgerichte sessie.

Deelnemers kunnen na het congres het geleerde direct in de praktijk brengen door concreet geformuleerde take home messages.

Standhouders (sponsoren; partners) kunnen tijdens de pauzes door deelnemers worden bezocht om zich uitvoerige te laten informeren over relevante producten en instrumenten  voor hun voetverzorgingspraktijk.

Verslag van het Voetcongres 2018

Presentaties Voetcongres 2018

OVV-Symposium [Onco-foot]

Jaarlijks organiseert Mischa Nagel het OVV Symposium. 

Dit symposium is verplichte nascholing voor  OVV'ers. Zij krijgen hier de nodige updates en nieuwe informatie.

Op 15 juni 2019 gaf professor Mario Lacouture vier verschillende lezingen van een uur over oncologie en voetzorg en het grote belang daarvan. Mario Lacouture wordt gezien als authoriteit op het gebied van bijwerkingen van oncologische behandelingen op ondermeer voeten en nagels van patiënten.

Meer informatie over het OVV Symposium 2019 vindt u hier.

Dag van de Voet (BE)
In België organiseert Mischa Nagel de Dag van de Voet, altijd rond een specifiek thema. Editie 2018 stond in het teken van de oudere voet.

Er werd gewerkt rond een casus en er kwamen enkele praktijkgerichte sessies aan bod.

Op zaterdag 9 november 2019 staat de Dag van de Voet (DV) gepland in Beveren-Waas en leert u als deelnemer meer over het thema schimmels.

 

Verslag Dag van de Voet 2018

Presentaties Dag van de Voet 2018

 

 

Master Classes

Vanaf de tweede helft van 2019 zullen we af en toe kortere sessies rondom voetzorg organiseren. Een expert ('master') deelt haar/ zijn kennis en/ of behandelmethoden over een specifiek zorggebied. 

Meer onderwerpen volgen. Mocht u tips, ideëen of een specifieke kennisbehoefte hebben die ook voor uw collega's interessant kan zijn, horen we altijd graag van u. Contact kan via de groene knop bovenaan.

Vanaf 24 januari 2020 geeft MischaNagel de Masterclass Oncologie over -en geïnspireerd door de unieke OVV opleiding. Klik hier voor meer informatie. De masterclass wordt gegeven op zes locaties in Nederland en Vlaanderen.

Seizoen 2020
Aankomende evenementen
 

Er zijn momenteel geen data beschikbaar. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

 

Nieuws
  • Facebook Social Icon
Mischa Nagel
Zorgspecialist

© 2019 MischaNagel.nl i.s.m. Production Office