Docent Acupunctuur

Joeri Cohen

Humbert Buur

Joeri Cohen is sinds 2007 werkzaam als huisarts in zijn eigen praktijk in Harderwijk. Daarnaast werkt hij sinds 2011 als arts voor medische acupunctuur en is sinds 2015 ook gediplomeerd arts voor homeopathie.

Joeri zijn visie is om de reguliere en complementaire geneeskunde met elkaar te integreren, in elkaar te verweven. Dat kan hij in zijn eigen huisartsenpraktijk realiseren door enerzijds volledig volgens de geldende richtlijnen van de huisartsen beroepsgroep te werken, maar anderzijds ook acupunctuur en homeopathie aan te bieden.
Het mooie is dat in de huisartsenpraktijk voor veel klachten geen passende oplossing is. Juist in die gevallen kunnen complementaire behandelingen nog een oplossing bieden.
 

Naast patiëntenzorg is Joeri ook bestuurlijk actief (voorzitter van de huisartsengroep Harderwijk, actief in verschillende commissies bij de huisartsencoöperatie Medicamus). Verder ligt zijn hart bij onderwijs geven: 4x per jaar begeleidt hij coassistenten tijdens hun huisartsen-stage. Verder is hij actief bij het organiseren/geven van (na)scholingen, zowel binnen de huisartsgeneeskunde, als binnen de medische acupunctuur.